Αγαπητέ  Συνάδελφε,

Η Εταιρείας Αναισθησιολογίας και Εντατικής Ιατρικής Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με την Ομάδα Διαχείρισης Αεραγωγού, διοργανώνει  Σεμινάριο Εξειδικευμένης Διαχείρισης Αεραγωγού στις 18-19 Μαρτίου 2017, στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη. Το 2ήμερο σεμινάριο αρχίζει το Σάββατο 08.00 π.μ. και ολοκληρώνεται  την  Κυριακή 14:30 μ.μ. Οι ώρες προσέλευσης και αποχώρησης για τους συμμετέχοντες τηρούνται αυστηρά.

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 130 ευρώ, και  περιλαμβάνει  γεύμα, καφέδες, έντυπο υλικό και το βιβλίο,  το οποίο θα πρέπει να παραλάβετε πριν το Σεμινάριο. Η παραλαβή του βιβλίου θα γίνει, μετά από συνεννόηση, από τα γραφεία της εταιρείας ΕΑΕΙΒΕ  ή μπορεί να σας αποσταλεί, με δική σας χρέωση, στην διεύθυνση που θα δηλώσετε. Σε περίπτωση μη έγκαιρης καταβολής του δικαιώματος συμμετοχής, η θέση σας θα πληρωθεί από άλλο άτομο της λίστας  αναμονής.

 

Σας πληροφορούμε ότι για να έχετε δικαίωμα λήψης Πιστοποιητικού Επιτυχούς Παρακολούθησης του Σεμιναρίου θα πρέπει:

1) να παρακολουθήσετε ανελλιπώς όλες τις διαλέξεις και τους σταθμούς πρακτικής εκπαίδευσης

2) να πάρετε μέρος στις αξιολογήσεις των πρακτικών δεξιοτήτων στους σταθμούς, και στις τελικές γραπτές εξετάσεις αξιολόγησης

3) να έχετε επιτύχει ποσοστό > 70% στο σύνολο των 6 αντικειμένων αξιολόγησης, και να μην έχετε ποσοστό < 50% σε κανένα  από τα 6 αντικείμενα .

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν τηλεφωνικά το αργότερο μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου στους υπεύθυνους:

 

Κα Τρικούπη Αναστασία, τηλ. 6937039359  και

Κα  Ιορδανίδου Δέσποινα, τηλ. 6944223403

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Καρακούλας Κωνσταντίνος
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ – ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΟΣ
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΠΘ, ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ

 

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου