Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Αγαπητοί Συνεργάτες,
Φίλοι και Μέλη της ΕΑΕΙΒΕ,

H EAEIBE, μετά από έκτακτη Συνεδρίαση του ΔΣ, αποφάσισε την αναβολή του 16ου Συνεδρίου 2020, εξαιτίας των κρίσιμων ζητημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα σε συνδυασμό με την ανάγκη προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

Στην απόφασή αυτή που ελήφθη με βαθιά αίσθηση ευθύνης, αξιολογήθηκε η τρέχουσα κατάσταση της πανδημίας Covid-19, οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν εκτάκτως στον αριθμό συμμετεχόντων με φυσική παρουσία στα Συνέδρια (μέγιστο επιτρεπόμενο όριο 50 ατόμων ανά Συνέδριο) καθώς και η γενική αγωνία των Συνέδρων. Ταυτόχρονα, αισθανθήκαμε ότι δεν είναι ούτε λογικό ούτε ηθικό να προχωρήσουμε, ενώ τα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά και με απρόβλεπτη δυναμική στην χώρα και στον υπόλοιπο κόσμο.

Λυπούμαστε πραγματικά για την όποια ταλαιπωρία προκαλέσαμε, ωστόσο, η ασφάλεια και η υγεία όλων των συμμετεχόντων αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα για εμάς.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την αποδοχή συμμετοχής στο Συνέδριο μας αλλά και για την εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλατε σε αυτή την ιδιαίτερη για όλους συγκυρία.

Μέχρι να συναντηθούμε και πάλι στον επιστημονικό μας βίο, σας ευχόμαστε Υγεία και καλή δύναμη!

 

Θεοδώρα Αστέρη Κωστούλα Αρβανίτη
Πρόεδρος ΕΑΕΙΒΕ Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής