Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής σας προσκαλούμε στο 16ο Συνέδριο Αναισθησιολογίας και Εντατικής Ιατρικής που διοργανώνεται από την Εταιρεία Αναισθησιολογίας και Εντατικής Ιατρικής Βορείου Ελλάδας (ΕΑΕΙΒΕ) στη Θεσσαλονίκη στις 1-4 Οκτωβρίου 2020, στο Ξενοδοχείο Porto Palace.

Στη μακρά της διαδρομή, η ΕΑΕΙΒΕ οργανώνει κάθε δύο έτη από το 1990 το Συνέδριο της με ελληνική και διεθνή συμμετοχή και σκοπό την προαγωγή της γνώσης στην Αναισθησιολογία, την Εντατική Ιατρική, την Επείγουσα Ιατρική και την Αντιμετώπιση Οξέος και Χρόνιου πόνου. Στο φετινό Συνέδριο στοχεύουμε να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, να ανταλλάξουμε επιστημονικές απόψεις και να διακινήσουμε νεότερα επιστημονικά επιτεύγματα στους τομείς μας. Ταυτόχρονα, θα δώσουμε βήμα σε νεώτερους συναδέλφους που επιθυμούν να αποκτήσουν προσωποποιημένη (face to face) εκπαίδευση και δεξιότητες σε τομείς της ειδικότητας και εξειδίκευσης τους, συμπεριλαμβανομένης της νέας τεχνολογίας και των αναδυόμενων θεραπευτικών επιλογών.

Θα προσεγγίσουμε όλα τα παραπάνω με επικαιροποιημένη επιστημονική γνώση, πρακτική κλινική σκοπιά, εκπροσώπηση ειδικοτήτων και εξειδικεύσεων και ευρεία διεπιστημονική συνεργασία, όπως απαιτεί η σύγχρονη Ιατρική.

Με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων από Ελλάδα και εξωτερικό θα παρουσιάσουμε θέματα που αφορούν την Αναισθησιολογία, την Εντατική Θεραπεία, τον Πόνο και την Επείγουσα Ιατρική. Το πρόγραμμα του Συνεδρίου θα περιλαμβάνει θεματικές διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες, δορυφορικά συμπόσια και κλινικά φροντιστήρια και θα εμπλουτιστεί με διαδραστικές παρουσιάσεις, meet the experts, poster sessions και επιστημονικές αντιπαραθέσεις.

Με αισιοδοξία για το μέλλον της Αναισθησιολογίας και Εντατικής θεραπείας, σας καλούμε να συμμετάσχετε με φυσική παρουσία και ενεργό και θερμή συμμετοχή στα επιστημονικά και κοινωνικά δρώμενα του Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, μια πόλη με φυσική ομορφιά, ιστορικές μνήμες και ποικίλα πολιτιστικά δρώμενα.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής
Η Πρόεδρος
Κ. Αρβανίτη

 

Η ιστοσελίδα του 16ου Συνεδρίου

 

Τόπος & Χρόνος Συνεδρίου
Θεσσαλονίκη, Ξενοδοχείο Porto Palace
1-4 Οκτωβρίου 2020


Επίσημη Γλώσσα
Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Ελληνική.


Έκθεση
Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργήσει έκθεση ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού.


Μοριοδότηση
Το Συνέδριο μοριοδοτείται με Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD Credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.


Βραβεία
Θα απονεμηθεί Βραβείο Καλύτερης Εργασίας στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Γενική κατηγορία (κλινικές μελέτες)
  • Πειραματικές μελέτες
  • Εργασία Ειδικευομένων
  • Ενδιαφέροντα περιστατικά
  • Νοσηλευτική εργασία