Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Εταιρία Αναισθησιολογίας και Εντατικής Ιατρικής Βορείου Ελλάδος και η Κλινική Αναισθησιολογίας και Εντατικής Θεραπείας ΑΠΘ ξεκινά Κύκλο Φροντιστηριακών Μαθημάτων για συμμετοχή στις εξετάσεις του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Αναισθησιολογίας (EDAIC) Part I.

Τα φροντιστηριακά αυτά μαθήματα απευθύνονται τόσο σε ειδικευομένους όσο και σε ειδικούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις φετινές εξετάσεις του EDAIC Part I ή σκοπεύουν να συμμετάσχουν σε μελλοντικές εξετάσεις του διπλώματος καθώς και σε κάθε συνάδελφο που επιθυμεί ένα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις ειδικότητας Αναισθησιολογίας.

Η συμμετοχή έγκριτων ομιλητών από όλη την Ελλάδα, εξειδικευμένων στα θέματα που θα αναπτυχθούν, φιλοδοξεί να πετύχει υψηλό επίπεδο επιστημονικής επάρκειας σε συνδυασμό με κατάλληλη προετοιμασία για τη διαδικασία των εξετάσεων.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν από 25/5/19 ως 2/6/16 στην Αίθουσα διδασκαλίας της Κλινικής Αναισθησιολογίας του Γ.Ν. ΑΧΕΠΑ σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα (κάντε κλικ εδώ).

Ειδικά για φέτος, το πρόγραμμα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση την ηλεκτρονική αποστολή δήλωσης συμμετοχής του ενδιαφερόμενου (με ονοματεπώνυμο, Κλινική, έτος ειδικότητας αν πρόκειται για ειδικευόμενο, mail, τηλέφωνο επικοινωνίας) μέχρι 21/5/2019 προς την ΕΑΕΙΒΕ (secretariat@anesthesia.gr) και προς την κα Αμανίτη (amanitikate@gmail.com).