Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η πραγματοποίηση των Σεμιναρίων της Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Αναισθησιολογία (C.E.E.A.), που οργανώνει η Εταιρεία Αναισθησιολογίας και Εντατικής Ιατρικής Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Αναισθησιολογική Εταιρεία (ESA), θα συνεχιστεί και τα ακαδημαϊκά έτη 2016-2017.

Tο 4ο Σεμινάριο CEEA με τίτλο:

«Μητέρα και Παιδί», θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη 2, 3 κ΄ 4 Νοεμβρίου 2017, καθώς επίσης,

και το 5ο Σεμινάριο CEEA με τίτλο:

«Νευρολογία, Περιοχική Αναισθησία, Πόνος», θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη 8, 9 κ΄ 10 Φεβρουαρίου 2018.

Η συμμετοχή στην Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση στην Αναισθησιολογία θα περιλαμβάνει μόνον Αναισθησιολόγους και Εντατικολόγους μέλη της Εταιρείας Αναισθησιολογίας και Εντατικής Ιατρικής Βορείου Ελλάδας.

Στα παραπάνω σεμινάρια της CEEA θα μπορούν να συμμετέχουν και οι ειδικευόμενοι που έχουν συμπληρώσει τρία (3) χρόνια ειδικότητας.

Για το 4ο Σεμινάριο θα έχουν σχετική προτεραιότητα όσοι έχουν παρακολουθήσει ήδη κάποιο από τα προηγούμενα Σεμινάρια. Στη συνέχεια θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία της αίτησης συμμετοχής (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 50 άτομα). Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές με ηλεκτρονική μορφή μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017 (deadline). Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.anesthesia.gr/ceea/sign/.

Τόπος διεξαγωγής των Σεμιναρίων θα είναι το ξενοδοχείο «Porto Palace» (περιοχή Fix). Οι τιμές των δωματίων είναι: Μονόκλινο/Δίκλινο: 80 ευρώ με πρωϊνό.

Θα ακολουθήσει ειδοποίηση, με την οποία θα σας ενημερώνουμε για την αποστολή του δικαιώματος συμμετοχής.